Welcome
Welcome to <strong>Hogvartsas</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Mano kabinetas

Čia Direktorės pavaduotojos pavduotojo Tomo kabinetas

Moderator: Tomas

Mano kabinetas

Postby Tomas on Wed 28-Nov-2007 13:44:53

(ieina i kabineta ir atsisedes prie stalo issitraukia knyga, kuria pradeda skaityti)
Image
Tomas
Mokytojas
Mokytojas

Postby Mianda on Thu 29-Nov-2007 08:25:13

ieinu:
-kas tu per vienas?ir iskur cia atsiradai?as abejoju ar Mey reikia pavaduotojo ji ir taip gerai susitvarko nes jau net ir Izabela kartu su Mey cia per mazai darbo tai ka tu cia dar daryssi? :evil:,-vos praverusi duris ir pastebejusi keista vaikinuka ispilu zodziu it zirnius i siena :arrow:
Image
Kai susilieja geris ir blogis tada atgimsta givybe........
Mianda
Pirmakursis
Pirmakursis

Postby Tomas on Thu 29-Nov-2007 09:23:30

(ramiu balsu atsako)

- Jei ka del visko su Mey ir Izebela yra susitarta...Ir tai yra ne mokiniu reikalas.Uz didele nepagarba mokytojui, direktores pavaduotojui atemu 20 tasku is Svilpynes ir dar ateisi rytoj pas mane aresto...Viskas, viso geriausiojo
Image
Tomas
Mokytojas
Mokytojas

Postby Keite on Fri 30-Nov-2007 09:15:28

* pabeldziu i duris ir ienu.
- Atsiprasau,norejau paklausti kada prasides Juodosios magijos pamokos?
Image
as noriu mirti, kad buciau sutavimi,as noriu vel myleti, noriu pabegti, kad nejausciau skausmo juodoj sirdy.
ar zinai kad Shimigamiai valgo tik obuolius ?
Keite
Pirmakursis
Pirmakursis

Postby Tomas on Fri 30-Nov-2007 11:46:32

(pirmiausia uzejus Keitei, meta zvilgsni ir Mianda)

- Manau tau viskas aisku

(atsisuka i Keite ir nusisypso)

- Kai tik prasides antras kursas.Kada tai bus,tiksliaiai nezinau
Image
Tomas
Mokytojas
Mokytojas

Postby Mianda on Fri 30-Nov-2007 17:36:23

-pirma tu ne direktores o direktores pavaduotojos pavaduotojas,antra nk tu man nepadarysi nes Izabela yra mano teta :P. ir patikek jau geriau tu juo nebutum isviso geriau sitoj svetaineij apsilankes nebutum viskas cia bv lb gerai!!!!ir be taves!!! zinau turbut tu esi vienas is tu kuris mano kad be jo visos svetaines zlunga,nes kiek as zinau tai tau kazkada priklause si svetaine bet tu buvai kitokiu vardu. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nemegstu as tokiu zmoniu
Image
Kai susilieja geris ir blogis tada atgimsta givybe........
Mianda
Pirmakursis
Pirmakursis

Postby Tomas on Fri 30-Nov-2007 18:30:27

Taip, as buvau Magas sioje svetaineje...Ir jei tu man nenori gauti bano (tokia teisia as turiu), tai prasau uzsikisti ir atsiprasyti manes
Image
Tomas
Mokytojas
Mokytojas

Postby Keite on Fri 30-Nov-2007 20:56:29

- ar galima isikisiu ir as pirma kaad ja uzbanintum tau reikes atsiklausti Izabelos ir Mey, o antra man dantu nesiepkit. dekui uz atsakyma
* apsisukusi ir mostelejusi ranka numetu plauku sruoga nuo veido. tada iseinu iseinu
Image
as noriu mirti, kad buciau sutavimi,as noriu vel myleti, noriu pabegti, kad nejausciau skausmo juodoj sirdy.
ar zinai kad Shimigamiai valgo tik obuolius ?
Keite
Pirmakursis
Pirmakursis

Return to Direktorės pavaduotojos pavaduotojo kabinetas